Auto kopen

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe of tweedehands auto aan te schaffen? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, de APK keuring of een reparatie aan uw auto. Autobedrijf Tinselboer in Borne geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto.

Proefrit
Heeft u een occasion gezien in ons aanbod die u bevalt? U bent van harte welkom om een proefrit te maken. Wanneer u een proefrit wilt maken raden wij u aan om eerst te bellen of e-mailen. Zo weten wij van uw komst en kunnen wij de auto voor u gereed maken. Het maken van een proefrit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet uw rijbewijs mee te nemen?

Showroom Autobedrijf Tinselboer

Zoekopdrachten
Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  

Financiering
Wilt u een auto kopen, maar heeft u momenteel niet genoeg spaargeld om een nieuwe auto aan te schaffen? Wij helpen u graag om een autolening te vinden die perfect past bij uw situatie. Wilt u meer informatie over de financiering van uw nieuwe auto? Neem dan contact met ons op!

Occasions Auto Tinselboer Borne